Naar boven

Veilig betalen

De thuiswinkel waarborg garandeert dat er veilig en betrouwbaar gewinkeld kan worden bij ByOni. Gegevens die je als bezoeker verstrekt, worden door ons vertrouwelijk behandeld, comform de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd. 

Alle bestellingen kunnen aan de hand van verschillende betalingsmogelijkheden veilig worden afgerond.

✓ iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Hiermee is het mogelijk om tijdens het bestelproces de betaling onmiddellijk af te handelen met de bank. Er wordt afgerekend binnen de vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank.

✓ PayPal

Door middel van het koppelen van een bankrekening aan een PayPal account, kan een bestelling geheel veilig en tevens gratis betaald worden. Met PayPal kunnen zowel betalingen in het binnenland als in het buitenland verricht worden.

Om je te registreren bij ByOni hebben we je naam, email adres en telefoonnumemr nodig. Voor de verwerking van je online bestelling hebben we je factuuradres, verzendadres en betaalgegevens nodig. De betaalgegevens zij nvoor ons niet zichtbaar. Bij retournering wordt daarom altijd om een IBAN nummer gevraagd. Wanneer wij bij een controle iets afwijkens of verdachts met betrekking tot de bestelling opmerken, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op voor eigen veiligheid en bescherming.