top of page

Termijn
Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de order geretourneerd worden. Wanneer het niet mogelijk is de artikelen binnen de bovenstaande termijn terug te sturen, dan moet er binnen deze 14 dagen via onze klantenservice kennis worden gegeven van de retourzending, er wordt dan naar een passende oplossing gezocht. In het geval dat de retour niet geaccepteerd word, worden de produkten eenmalig op onze kosten teruggestuurd.

 

Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en met aangehechte labels teruggezonden te worden.

 

Pakket verzenden
De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Voor het retourneren kan het volgende adres gebruikt worden.

Moniek Miedema Designs
Legedyk 1
9088 AA Wirdum (FR)

Voor het retourneren van de bestelling dient het retourformulier toegevoegd te worden. Mocht deze niet bij de bestelling bijgevoegd zijn, kan u het hieronder nog vinden. Er wordt vriendelijk verzocht dit formulier met de retour mee te zenden zodat de terugbetaling correct uitgevoerd kan worden. Alleen volledig ingevulde retourformulieren worden in behandeling genomen.

Retourneren & Ruilen

Verzendbewijs
Het wordt ten zeerste aangeraden het verzendbewijs dat u bij aflevering ontvangen heeft te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld. Een retour is succesvol afgehandeld zodat het aankoopbedrag teruggestort is op de desbetreffende bankrekeningen. Moniek Miedema Designs is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post zonder bewijs van verzending.

Afhandeling
Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, op de desbetreffende rekening teruggestort. Er wordt gewacht met terugbetaling tot de goederen in goede orde zijn ontvangen. Wanneer een retourzending niet binnen bovenstaande termijn is afgehandeld, dient er contact opgenomen te worden met de Moniek Miedema klantenservice. Houd hierbij het verzendbewijs van de retour bij de hand.
 

Ruilen
De meest efficiënte manier om een artikel te ruilen is contact op te nemen met de klantenservice


Annulering
De bestelling kan alleen geannuleerd worden als wij de bestelling nog niet verzonden hebben. Als de bestelling eenmaal is verzonden, kan het niet meer geannuleerd worden. De bestelling kan dan alleen nog worden geretourneerd of geruild.
 

Klik hier onder om het formulier te downloaden / printen.
 

Retourformulier

Verzenden 

bottom of page